NICO's en FDOJ

Johan Lechner

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Restontstekingen in het gebit, wat doet het?

Op de vierde dag van onze boeiende cursus hebben we het genoegen om Johan Lechner te verwelkomen, een autoriteit op het gebied van onderzoek naar NICO (Neuralgia-Inducing Cavitational Osteonecrosis) en FDOJ (Focal Dental Infection-Related Osteonecrosis of the Jaws).

 

Deze dag staat in het teken van diepgaand begrip van deze complexe onderwerpen en hun impact op biologische holistische tandheelkunde. Johan Lechner zal zijn uitgebreide onderzoeksinzichten delen en ons begeleiden door de essentiële concepten van NICO en FDOJ. We zullen ontdekken hoe deze aandoeningen niet alleen de mondgezondheid, maar ook het algemene welzijn van een individu kunnen beïnvloeden.

 

Met behulp van wetenschappelijke studies en casestudy's zullen we samen de verbanden tussen tandheelkundige infecties en systemische gezondheid verkennen. Deze dag biedt ons een diepere kijk op hoe biologische holistische tandheelkunde zich richt op het begrijpen en aanpakken van onderliggende oorzaken. Johan Lechner zal ons inspireren om verder te kijken dan de oppervlakte en de verborgen aspecten van mondgezondheid te onthullen.

Biologisch Tandarts

Johan Lechner

Dr.Dr. (PhD) Johann Lechner is sinds 1980 hoofd van de Kliniek voor Integratieve Tandheelkunde/München als Tandarts en Natuurpad. Hij publiceerde tot nu toe 21 wetenschappelijke artikelen over Integratieve Tandheelkunde in door PubMed geïndexeerde tijdschriften https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Lechner+Johann

die toegankelijk zijn voor meer dan 150.000 tandheelkundige en medische professionals wereldwijd. Dit onderzoek wordt aangehaald in 71 andere geurartikelen. Hij publiceerde boeken over Integratieve Orale Geneeskunde in het Duits, Engels, Chinees en Portugees. In zijn seminars legt hij de nadruk op klinische kenmerken van botonderzoek, chronische ontstekingen en belasting van zware metalen in het kaakbot en systemische interferentie. Hij is de oprichter van ICOSIM (International College of Maxillo-Mandibular Osteoimmunology www.icosim.de) en ontwikkelaar en patenthouder van de stralingsvrije meting van de botdichtheid door middel van echografie CaviTAU® (www.cavitau.de). Hij bracht ook de vluchtige zwavelindicator OroTox op wortelvullingen (www.orotox.de) op de markt om het succes of falen van de endodontie onder controle te houden. Talrijke lezingen op internationale congressen, universiteiten en medische organisaties (dwz Europa, de VS, het VK, Brazilië, China.)

16-05-2024
Starts at 13:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden