Zirconia implantologie

Ilian Dargel

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Implanteren met Zirconia

Op de zesde dag van onze inspirerende cursus nemen we een diepe duik in de wereld van chirurgische ingrepen binnen biologische holistische tandheelkunde en het toepassen van keramische implantologie. Onder de deskundige begeleiding van Ilian Dargel, zullen we de biologische aspecten van deze technieken verkennen en begrijpen.


Deze dag staat in het teken van geavanceerde methoden, beginnend met het baanbrekende A-PRF (Advanced Platelet Rich Fibrin) volgens Choukroun, waarbij we de biologische basis van regeneratieve tandheelkunde zullen onthullen. Daarna duiken we in ozontherapie met Ozone DTA, waarbij we de antimicrobiële en helende eigenschappen ervan zullen verkennen.

 

Verder biedt deze dag een holistische benadering van chirurgische ingrepen en therapieën, waarbij we zowel de wetenschap als de energetische aspecten verkennen. Het is een kans om dieper inzicht te krijgen in de symbiose tussen techniek, biologie en energie en hoe ze samenkomen in de wereld van biologische holistische tandheelkunde.

 

Met praktische voorbeelden en wetenschappelijk onderbouwde informatie zullen we samen de voordelen van keramisch implanteren ontdekken. Een diepgaand inzicht in hoe moderne tandheelkunde streeft naar het harmonieus samengaan van technologie en biologie. Ilian Dargel zal ons inspireren om te begrijpen hoe deze benadering een revolutie teweegbrengt in de wereld van biologische holistische tandheelkunde.

Biologisch Tandarts

Ilian Dargel

Ilian Dargel , studeerde af als tandarts aan het ACTA in 2005, is sinds 2014 erkend Implantoloog NVOI en heden werkzaam in zijn eigen Verwijspraktijk voor parodontologie & implantologie in Castricum (www.cicastricum.nl)
Sinds 2016  begon hij met het plaatsen van keramische implantaten als eerste keuze i.p.v. titanium.
Hij is in 2020, na een 2 jarige opleiding in Zwitserland (SDS,Kreuzlingen CH), door zowel de ISMI als de IAOCI erkend specialist in biologische tandheelkunde en keramische Implantologie. Afgelopen jaar is hij benoemd als een van de 15 SDS ambassadeurs wereldwijd.

20-06-2024
Starts at 13:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden