SUPPLETIE, VOEDING EN BEWEGING (LIFESTYLE)

n.b.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lifestyle en het effect op je lichaam (gebit)

Op de tweede dag van onze boeiende cursus, richten we ons op een cruciaal element van biologische holistische tandheelkunde: voeding en levensstijl. We zijn vereerd om Iris Kee te verwelkomen, een vooraanstaande gastspreker die diepgaand inzicht biedt in de symbiose tussen onze eetgewoonten, levensstijl en mondgezondheid.

 

Deze dag staat in het teken van bewustwording. We verkennen hoe voedingskeuzes niet alleen onze algemene gezondheid beïnvloeden, maar ook een directe impact hebben op de conditie van ons gebit en tandvlees. Iris Kee deelt haar uitgebreide kennis over de juiste voedingsbenaderingen om ontstekingen te verminderen en een gezonde mondflora te bevorderen.

 

Met praktische inzichten en bruikbare tips onderzoeken we samen de synergie tussen voedingsstoffen en mondgezondheid. We ontdekken hoe een gebalanceerde levensstijl kan bijdragen aan duurzame tandheelkundige welzijn. Deze dag markeert een keerpunt in onze reis, waarin we leren dat onze dagelijkse keuzes een fundamentele rol spelen in het realiseren van een stralende glimlach en algeheel welbevinden.

Voedingstherapeut

Iris Kee

Iris Kee is een voedingstherapeut en een functionele geneeskunde practitioner, afgestudeerd aan het College of Naturopathic Medicine in Londen en het Institute of Functional Medicine in de VS. Zij is lid van BANT (British Association for Nutritional Therapists), CNHC en het MBOG (Orthomoleculaire Geneeskunde). 


Iris runt haar praktijk in Aerdenhout waar ze voeding, leefstijl en natuurlijke suppletie toe past in een therapeutische setting ter ondersteuning van de natuurlijke werking van alle lichamelijke systemen. En daarbij altijd op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak van chronische gezondheidsproblemen met behulp van onder meer functionele onderzoeken zoals een darm microbioom onderzoek, bloedonderzoek, DNA  onderzoek, urine - en speeksel onderzoek. 


21-03-2024
Starts at 13:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden