PSYCHOSOCIAAL, 3 SPOREN BELEID

Stefan Meutermans

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Het protocol voor een duidelijke evaluatie van je patiënt

Op de derde dag van onze verrijkende cursus, duiken we dieper in het cruciale proces van intake-anamnese met een bijzondere focus op psychosociale aspecten. We hebben het voorrecht om Stefan Meutermans te verwelkomen, een vooraanstaande expert op het gebied van psychosociaal intake-protocol.

 

Deze dag staat volledig in het teken van het begrijpen van de emotionele en psychologische factoren die van invloed kunnen zijn op mondgezondheid. Stefan Meutermans deelt zijn uitgebreide kennis en begeleidt ons door de essentiële stappen van een diepgaande anamnese. We leren hoe we gevoelige en relevante informatie kunnen verzamelen om een holistisch beeld te krijgen van de patiënt.

 

Met praktische inzichten en voorbeelden onderzoeken we samen de verwevenheid van mentale welzijn en mondgezondheid. We ontdekken hoe het begrijpen van psychosociale factoren kan leiden tot beter afgestemde behandelplannen. Deze dag markeert een cruciale stap in onze reis, waarin we leren dat een holistische aanpak van tandheelkunde begint met het begrijpen van de persoon achter de glimlach.

Tandarts

Stefan Meutermans

Informatie volgt nog
25-04-2024
Starts at 13:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden