Restauratief en Acupunctuur 

Maartje Brand & Arjan Starrenburg

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Biologisch restauratief te werk gaan

Op de vijfde dag van onze inspirerende cursus verkennen we de energie-uitwisseling binnen het lichaam volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Maartje en Arjan zullen ons begeleiden bij het begrijpen van de energetica van de elementen en meridianen volgens de TCM-wetenschap.


Verder bekijken we hoe je doormiddel van acupunctuur stoorvelden kan opsporen en bepaalde klachten kan lokaliseren. We leggen de link tussen de mond en de rest van het lichaam.


Voortbouwend hierop zullen we inzoom op hoe je deze informatie moet gebruiken om restauratief tot een juist voorstel te komen voor je patiënt om alles in goede banen te leiden. We zoomen uit van tand voor tand en proberen het totaalplaatje mee te nemen.


Met veel praktijkvoorbeelden en kennis uit de praktijk opgedaan door Maartje en Arjan zal er tijdens deze dag veel worden gekeken naar het diagnosticeren en handelen binnen de biologische kaders.

Biologisch Tandarts

Arjan Starrenburg

Al snel naar zijn opleiding is Arjan zich gaan verdiepen in wat er achter de tanden en kiezen schuilt bij de patiënt. Middels diverse opleidingen en cursussen heeft Arjan een rijke schat aan kennis die hij dagelijks in de praktijk doorvoert. Dit zal hij tijdens de cursus proberen over te brengen en vooral richten op handige praktijk tips om mee te nemen.

Biologisch Tandarts

Maartje Brands

Middels haar eigen ervaring in de gezondheidzorg was voor Maartje snel duidelijk dat het ook anders kan. Middels haar brede visie heeft ze een goede kijk op wat de oorzaken kunnen zijn bij de patiënt. Met haar systematische aanpak zal Maartje je vooral de tools geven om je aanpak en protocol zo vorm te geven om biologisch te kunnen werken!

06-06-2024
Starts at 13:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden