Whole Body Dentistry

Arjan Starrenburg & Maartje Brands

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

RECAP BIOLOGISCHE TANDHEELKUNDE

Tijdens deze laatste lesdag zullen we alle behandelde onderwerpen gerelateerd aan biologische tandheelkunde laten samenkomen.  De essentie van 'whole body dentistry', waarbij we tandheelkunde benaderen als een integraal onderdeel van algemene gezondheid kan je nu toepassen in de praktijk. 


Van mond-microbiomen tot tandheelkundige materialen en voedingseffecten, elk onderwerp is ontrafeld. We hopen dat je met de  filosofie en wetenschap achter biologische holistische tandheelkunde een vernieuwde blik hebt gekregen en middels de praktijk opdrachten ook al enkele zaken hebt toegepast.


Verheug je op een diepgaande toekomst van tandheelkundige zorg die verder gaat dan oppervlakkige glimlachen. Samen hebben we de basis gelegd voor een gezondere toekomst, waarin holistische welzijn en tandheelkunde samenkomen.


Leerdoelen:

  • Concept Whole Body Dentistry
  • Mondgezondheid en het hele lichaam
  • Filosofie en wetenschap achter biologische holistische tandheelkunde
  • Overzicht van de 8 lesdagen
  • Structuur en opbouw
  • Hands-on plus huiswerk
Biologisch Tandarts

Arjan Starrenburg

Al snel naar zijn opleiding is Arjan zich gaan verdiepen in wat er achter de tanden en kiezen schuilt bij de patiënt. Middels diverse opleidingen en cursussen heeft Arjan een rijke schat aan kennis die hij dagelijks in de praktijk doorvoert. Dit zal hij tijdens de cursus proberen over te brengen en vooral richten op handige praktijk tips om mee te nemen.
Biologisch Tandarts

Maartje Brands

Middels haar eigen ervaring in de gezondheidzorg was voor Maartje snel duidelijk dat het ook anders kan. Middels haar brede visie heeft ze een goede kijk op wat de oorzaken kunnen zijn bij de patiënt. Met haar systematische aanpak zal Maartje je vooral de tools geven om je aanpak en protocol zo vorm te geven om biologisch te kunnen werken!
05-07-2024
Starts at 08:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden